dimecres, 10 de gener del 2018

Tercer dia

DIMECRES 10 DE GENER


Hola a tots, avui dia 10 de gener ja fa mitja setmana que estem treballant en el projecte. Just començar el dia, a primera hora, ens ha vingut l'Isidre Vila a fer un taller sobre l'etiquetatge i l'alimentació a la biblioteca de l'institut. Ens han sorprès moltes coses que ens ha dit i que nosaltres no sabíem, per exemple ens ha explicat que els ous no s'han de posar a la nevera perquè es fan mal bé, això ens ho ha dit perquè molta gent els posa a la nevera perquè pensen que es conserven més, però no és així. A més, fa uns anys a la Universitat de Vic, van fer un estudi que consistia en que van comprar 500 grams de peix congelat i el van posar en un plat i només hi havien 180 grams de peix net i un 40% del peix era aigua. Arribada a la conclusió que és més barat i més bo el peix fresc que el peix congelat. També ens ha explicat més coses sobre l'alimentació. El final del taller ens ha fet provar 3 iogurts de gustos i colors diferents, i ens ha preguntat quin gust tenien. A tots 3 ens hem equivocat perquè els colors dels iogurts ens han fet confondre. Per avançar el treball escrit, avançarem feina a casa. Durant el dia hem continuat el treball escrit.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada