dijous, 11 de gener del 2018

Menú saludable



PRIMER PLAT:

Amanida variada


SEGON PLAT:

Pollastre amb puré de patates


POSTRES:

Macedònia de fruites


INGREDIENTS:

2 enciams - 4 tomàquets - 1 formatge - llet desnatada - 1kg de patates - sal i oli -

5 taronges - 2 pomes - 3 plàtans - 7 petxugues de pollastre - olives


PREPARACIÓ:


1r plat:
  1.  Per fer l'amanida variada, el primer pas que hem de fer, és netejar l'enciam i els tomàquets. Un cop netejats, els tallem a la mida que es vulgui. I els posem a un plat.
  2. Tallem al formatge a quadrats i els afegim a l'amanida.
  3. Tallem les olives per la meitat i les tirem per sobre l'amanida.
  4. Afegim un raig d'oli i si es vol, i afegim sal i vinagre.

2n plat:
  1. Per fer el pollastre i el puré de patates, el primer pas que farem, serà netejar les patates i bullir-les.
  2. Mentrestant les patates bullen, tallem les petxugues de pollastre a la mida que es vulgui, i les fem a la planxa amb un raig d'oli.
  3. Un cop bullides les patates, les pelem i les triturem amb una forquilla. Aquest pas s'ha de fer quan les patates estan calentes, sinó un cop fredes ja estaran dures.
  4. Quan ja estan xafades, calentem la llet al microones i l'afegim a les patates. I barregem. Seguidament si es vol, es tira un pessic de sal.
  5. Per acabar el plat, posem el pollastre al centre del plat, i el puré el costat.

Postres:
  1. Per fer la macedònia, l'únic que hem de fer, és tallar les fruites i fer un suc de taronges.
  2. Posem les fruites en un bol i afegim el suc de taronges per sobre. I ja estaria.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada