PRIMER PLAT:
Amanida variada
Amanida variada
SEGON PLAT:
Pollastre amb puré de patates
Pollastre amb puré de patates
POSTRES:
Macedònia de fruites
Macedònia de fruites
INGREDIENTS:
2 enciams - 4 tomàquets - 1 formatge - llet desnatada - 1kg de patates - sal i oli -
5 taronges - 2 pomes - 3 plàtans - 7 petxugues de pollastre - olives
PREPARACIÓ:
1r plat:
- Per fer l'amanida variada, el primer pas que hem de fer, és netejar l'enciam i els tomàquets. Un cop netejats, els tallem a la mida que es vulgui. I els posem a un plat.
- Tallem al formatge a quadrats i els afegim a l'amanida.
- Tallem les olives per la meitat i les tirem per sobre l'amanida.
- Afegim un raig d'oli i si es vol, i afegim sal i vinagre.
2n plat:
- Per fer el pollastre i el puré de patates, el primer pas que farem, serà netejar les patates i bullir-les.
- Mentrestant les patates bullen, tallem les petxugues de pollastre a la mida que es vulgui, i les fem a la planxa amb un raig d'oli.
- Un cop bullides les patates, les pelem i les triturem amb una forquilla. Aquest pas s'ha de fer quan les patates estan calentes, sinó un cop fredes ja estaran dures.
- Quan ja estan xafades, calentem la llet al microones i l'afegim a les patates. I barregem. Seguidament si es vol, es tira un pessic de sal.
- Per acabar el plat, posem el pollastre al centre del plat, i el puré el costat.
Postres:
- Per fer la macedònia, l'únic que hem de fer, és tallar les fruites i fer un suc de taronges.
- Posem les fruites en un bol i afegim el suc de taronges per sobre. I ja estaria.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada